Misschien heeft u wel een heel specifiek ontwerp of exacte maten voor uw meubelstuk in gedachte. Dan is een meubel op maat wellicht een optie voor u! Wat u bedacht heeft kan MH Woodworks uitvoeren. Wat u voor ogen heeft, geven wij vorm. Of het nu gaat om individuele meubelstukken of een compleet interieur, de mogelijkheden zijn onbegrensd al u kiest voor een stuk maatwerk.

Breed assortiment

Marcel Hermanns heeft een veelzijdige kennis van materialen en meubelstukken van klassiek tot modern, van speels tot strak, in talloze maten en uitvoeringen. Wanneer meubelstukken niet te verkrijgen zijn binnen de gewenste maten bent u bij MH Woodworks aan het juiste adres. Wanneer u producten op maat wenst, wordt er veelzijdig gekeken naar uw vormgeving, de materialen maar natuurlijk ook naar de combinaties van materialen, bijvoorbeeld het combineren van hout met RVS.

Uniek meubel

Maar hoe gaat de aanschaf van een maatwerk meubelstuk exact in zijn werk? Marcel Hermanns, directeur van MH Woodworks verteld daarover: “De klant komt vaak met een wens van maatwerk bij ons. Aansluitend inventariseren wij deze wens en kijken wat de mogelijkheden zijn voor de klant en voor ons. Dit alles wordt op papier uitgewerkt waarna de klant een ontwerp en de prijsopgave te zien krijgt. Na een akkoord van het ontwerp en de prijsopgave wordt een deadline vastgesteld voor de levering en wordt de productie gestart. Uiteindelijk ontstaat er een uniek meubelstuk dat voldoet aan al uw wensen!”