Horeca tafels

Voor al uw horeca tafels bent u bij MH Woodworks aan het goede adres. De tafels kunnen in alle wenselijke maten gecreëerd worden. Van statafel tot bijzettafel, alles kan na wens gemaakt worden. Om de optimale kwaliteit van horeca meubelen te waarborgen maakt MH Woodworks gebruik van een speciale houtsoort, Rubberwood genaamd. Rubberwood komt van de rubberboom. Het hout van de rubberboom is zeer waardevol; het heeft mooie lichte kleur, het heeft een hoge stabiliteit door de lage krimp en is uitstekend bewerkbaar.

Horeca banken

Het staat altijd gezellig, is erg functioneel, uitermate geschikt voor grotere groepen gasten en ruimtebesparend in uw zaak. Horeca banken zijn er in vele soorten en maten en zijn nooit standaard. Bij MHWoodworks wordt elke inbouwbank op maat gemaakt naar uw wensen en afmetingen. De banken worden vervaardigd in samenwerking met meubelatelier René Hermanns.

René Hermanns van het gelijknamige atelier is de specialist in handgemaakte zitmeubelen. Traditioneel vakmanschap uit eigen atelier in eigentijdse materialen en een tijdloos design.